آموزش و ارتباطات موبایل، کامپیوتر و الکترونیک

چجوری از پاک شدن خودکار عکس ها و فیلم ها در تلگرام جلوگیری کنیم

چجوری از پاک شدن خودکار عکس ها و فیلم ها در تلگرام جلوگیری کنیم

جلوگیری از پاک شدن خودکار عکس و فیلم

 

در  به‌روزرسانی اخیر پیام‌رسان تلگرام قابلیتی فعال شده است که با استفاده از آن عکس ها و ویدئوهای ارسال شده پس از گذشت زمان تعیین شده  و پیشفرض به صورت خودکار حذف می‌شوند.

 

پیام رسان تلگرام در آخرین بروز رسانی خود (تلگرام ۴.۲)، ویژگی های جدیدی از جمله ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده را به خود اضافه کرده است. اما برای برخی از کاربران سوال وجود دارد که این ویژگی چه کاربردی دارد و چگونه می توان از آن استفاده کرد. و عده ای شاید دلشان بخواهد این مدت زمان را تغییر دهند

 

پیش از اضافه شدن قابلیت ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده به چت های عادی تلگرام، این ویژگی و قابلیت های دیگر مانند ارسال پیام ناپدید شونده در حالت Secret chat وجود داشت و دارد. حال ما به شما یاد میدهیم چگونه طبق میل خود زمان تعیین کنید.

 

قابلیت ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده این امکان را به کاربران می دهد تا بتوانند برای تصاویر و ویدئوهای خود زمان مشخص کنند تا پس از گذشت آن زمان معین، تصاویر و ویدئوها به صورت خودکار حذف شود. حال تلگرام سعی داشته تا با اضافه کردن این قابلیت در چت های معمولی، امنیت کاربران را افزایش دهد و کابران نیز با استفاده از قابلیت  ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده نگرانی کمتری در ذخیره کردن بدون اجازه عکس‌های خصوصی خود خواهند داشت.

 

ارسال عکس ها و ویدئوهای ناپدید شونده در تلگرام

چجوری از پاک شدن خودکار عکس ها و فیلم ها در تلگرام جلوگیری کنیم

ابتدا در محیط چت(گفتگو)، آیکن گیره را لمس کنید.

سپس بر روی آیکن گالری (Gallery) تپ کنید.

عکس، ویدیو و یا گیف مورد نظر خود را در گالری انتخاب کنید.

آیکن تایمر که در زیر صفحه قرار گرفته را لمس کنید.

زمان مورد نظر خود را از ۱ ثانیه تا ۱ دقیقه انتخاب کنید

پس از انتخاب زمان مد نظر، گزینه Done را لمس و در نهایت روی دکمه ارسال تپ کنید.

آموزش تغییر زمان حذف شدن خودکار عکس و فیلم در تلگرام (جدید)

جلوگیری از پاک شدن خودکار تصاویر و فیلم بدلیل محدوددیت زمانی

 

نکته ۱ : پس از ارسال عکس شما با آیکن آتش و مدت زمان تعیین شده ارسال و نمایش داده میشود که پس از مشاهده شخص مقابل در طی زمان مورد نظر از چت پاک خواهد شد.

 

نکته ۲:  در صورتی که طرف مقابل از پیام شما اسکرین شات بگیرید به شما اطلاع داده میشود.

 

نکته ۳ : ما برای شما عکس تهیه کرده ایم از این روش ساده و راحت اما در آپدیت های بعدی اگر تغییرات جدیدی در مسیر رخ داد اطلاع رسانی میکنیم.

  عضویت در کانال تلگرام چه‌جوری

نظری دهید