autosync-google-plus-1

چه‌جوری آپلود شدن خودکار عکس‌ها در +Google را غیر فعال کنم

اگر از گوگل پلاس استفاده می‌کنید احتمالا تا حالا متوجه شده‌اید که این اپ به صورت خودکار و بدون اجازه شما عکس‌های موجود در گوشی شما را به سرور‌های خود می‌فرستد و به نوعی ناخواسته برای شما پشتیبان‌گیری انجام می‌دهد.

autosync-google-plus-1

اگر به اکانت گوگل پلاس خود بروید ملاحظه خواهید کرد عکس‌هایی که در گوشی داشتید حالا در اکانت گوگل پلاس شما هستند! ولی خوشبختانه گوگل آن ها را منتشر نمی‌کند و به نوعی فقط پشتیبان هستند و در صورتی که شما بخواهید می‌توانید این امکان را غیر فعال کنید.

۱- اپلیکیشن +Google را باز کنید

autosync-google-plus-2

۲- Settings را پیدا کنید و آن را انتخاب کنید

autosync-google-plus-3

۳- گزینه Auto Backup را پیدا کنید و انتخاب کنید

autosync-google-plus-4

۴- از بالای تصویر on را انتخاب کنید تا تبدیل به off شود

autosync-google-plus-5

autosync-google-plus-6


عضویت در کانال تلگرام چه‌جوری

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.