how-to-prevent-people-from-knowing-youve-read-their-imessage

چه‌جوری از ارسال شدن Read برای فرستنده‌ی پیام iMessage جلوگیری کنم

همانطور که می‌دانید، به صورت پیش‌فرض پس از خواندن پیام در iMessage، برای فرستنده‌ی پیام، کلمه‌ی Read نمایش داده می‌شود به این معنی که پیام او توسط گیرنده خوانده شده است. این قابلیت اصولا قابلیت خوب و کاربردی‌ به نظر می‌رسد ولی نه برای همه! بعضی از افراد زیادی محتاط هستند و یا به هر دلیل تمایل ندارند که فرستنده‌ی پیام بفهمد که چه موقع پیام او خوانده شده است!

همانطور که گفته شد، این قابلیت یکی از قابلیت‌های کلیدی iMessage است. برای استفاده از iMessage لازم است که هر دو طرف دارای آیفون یا MAC باشند و همچنین هر دو به اینترنت متصل باشند؛ در این صورت است که می‌توانند با استفاده از iMessage با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. اگر این شرایط محیا نبود، می‌توانید به روش سنتی و با استفاده از SMS پیام ارسال کنید.

در ادامه به روش خاموش کردن این قابلیت در دستگاه‌های اپلی می‌پردازیم

چه‌جوری از ارسال شدن Read برای فرستنده‌ی پیام iMessage جلوگیری کنم

در آیفون

ابتدا وارد اپلیکیشن تنظیمات گوشی(Settings) شوید و سپس Messages را انتخاب کنید.

how-to-prevent-people-from-knowing-youve-read-their-imessage-1

حالا در این صفحه گزینه‌ی جلوی Send Read Receipts را به حالت غیر‌فعال در بیاورید.

how-to-prevent-people-from-knowing-youve-read-their-imessage-2

وقتی که این کار را انجام دهید، از این به بعد فرستنده‌ی پیام فقط پیام Delivery را(در صورتی که پیام به شما برسد) دریافت خواهد کرد و دیگر خبری از پیام Read نخواهد بود. به عبارت ساده‌تر، دیگر نمی‌تواند بفهمد که شما پیام را خوانده‌اید یا خیر.

در MAC

در ورژن‌های جدید در MAC، از پروتوکول iMessage هم پشتیبانی می‌شود یعنی می‌توانید در مک هم از iMessage استفاده کنید.

غیرفعال کردن این قابلیت در MAC هم به همان سادگی که در آیفون بود، خواهد بود. فقط لازم است توجه کنید که اگر از هر دو دستگاه iOS و MAC خود برای ارسال و دریافت پیام استفاده می‌کنید، برای اعمال تغییرات لازم است در هر دو دستگاه این تنظیمات را انجام دهید.

ابتدا اپلیکیشن Messages را اجرا کنید و سپس روی Preferences کلیک کنید.

حالا در این صفحه، از بالای صفحه Accounts را انتخاب کنید.

how-to-prevent-people-from-knowing-youve-read-their-imessage-3

اکنون در این صفحه‌ی جدید، از منوی سمت چپ صفحه اکانت iMessage خود را انتخاب کنید و سپس از سمت راست صفحه گزینه‌ی Send read receipts را انتخاب کنید.

how-to-prevent-people-from-knowing-youve-read-their-imessage-4


عضویت در کانال تلگرام چه‌جوری

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.