how-to-make-all-your-past-facebook-posts-more-private

چه جوری پست‌های قدیمی در فیسبوک را خصوصی یا غیر‌قابل مشاهده برای دیگران کنیم

همانطور که میدانید، هر وقت که پستی در فیسبوک می‌گذارید، میتوانید انتخاب کنید که چه کسانی قادر باشند این پست را ببینند؛ همه، دوستان یا گزینه‌های دیگر. ولی برای پست‌هایی که در گذشته در فیسبوک قرار داده‌ایم چه؟ آیا آن موقع حواسمان به این گزینه بود و آن را به درستی تنظیم کردیم؟ یا اینکه پست‌های قدیمیِ ما برای همه، حتی آن‌هایی که در لیست دوستان ما نیستند هم قابل مشاهده است؟

خوشبختانه به راحتی میتوانید پست‌های قدیمی خود را چک کنید و ببنید که اگر این گزینه را به درستی تنظیم نکرده‌اید، آن را اکنون تنظیم کنید و از دید‌رسِ غریبه‌ها خارج کنید.

چه جوری پست‌های قدیمی در فیسبوک را خصوصی یا غیر‌قابل مشاهده برای دیگران کنیم

برای اینکه این تغییر را روی یک پست خاص اعمال کنید، کافیست گزینه شبیه به “فلش” را که در گوشه بالا سمت راست پست قرار دارد را انتخاب کنید و از میان گزینه‌های به نمایش درآمده، گزینه Edit post را انتخاب کنید.

اکنون در کنار گزینه‌ی Save، گزینه‌ای را میبینید که با کلیک کردن روی آن میتوانید مشخص کنید که چه کسانی قادر باشند این پست را ببینند.

how-to-make-all-your-past-facebook-posts-more-private-1

ولی همانطور که گفتیم، با انجام این کار فقط همان پست را ویرایش میکنید و نه همه‌ی پست‌های قدیمی را. اگر میخواهید به صورت یکجا چنین تغییری را روی پست‌های قدیمی اعمال کنید، از روشی که در ادامه شرح میدهیم استفاده کنید.

برای تغییر یکجای بینندگان پست‌های قدیمیِ خود، ابتدا با استفاده از مرورگر اینترنت خود وارد فیسبوک شوید و اطلاعات اکانت خود را وارد کنید تا وارد حساب کاربری خود شوید.

سپس گزینه شبیه به فلش یا مثلث در گوشه بالا سمت راست صفحه را انتخاب کنید و از میان گزینه‌های به نمایش درآمده، گزینه Settings را انتخاب کنید.

how-to-make-all-your-past-facebook-posts-more-private-2

حالا که وارد قسمت تنظیمات شده‌اید، گزینه Privacy را از میان گزینه‌های سمت چپ صفحه انتخاب کنید.

how-to-make-all-your-past-facebook-posts-more-private-3

اکنون در این صفحه روی گزینه‌ی Limit the audience for posts you’ve shared with friends of friends or Public کلیک کنید.

how-to-make-all-your-past-facebook-posts-more-private-4

گزینه Limit Old Posts را انتخاب کنید تا پست‌های قدیمی را سامان‌دهی کنید.

how-to-make-all-your-past-facebook-posts-more-private-5

وقتی روی Limit Old Posts کلیک کردید، پنجره‌ای برای شما باز میشود و از شما میپرسد که آیا مطمئن هستید که میخواهید پست‌های قدیمیِ خود را از دیدرسِ غریبه‌ها خارج کنید و کاری کنید که فقط برای لیست دوستانتان قابل مشاهده باشد؟ مطمئنا پاسخ شما مثبت است، پس گزینه Confirm را انتخاب کنید.

how-to-make-all-your-past-facebook-posts-more-private-6

پس از تایید این پیغام، پیغام دیگری ظاهر میشود که آن را تایید کنید و با زدن Close ببندید.

how-to-make-all-your-past-facebook-posts-more-private-7


عضویت در کانال تلگرام چه‌جوری

یک نظر

  1. سلام من یه گروه داشتم بنا به دلایلی برای مدت کوتاهی لفت دادم که دوباره برگردم چند نفر رو هم ادمین کرده بودم حالا نه از طریق لینک می تونم برگردم و نه بچه های گروه نمی تونن من رو اد کنند چه کار کنم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.