Viber-block

چه جوری بفهمیم از وایبر شخصی بلاک شده‌ایم

اگر شک دارید کسی شما را در وایبر بلاک کرده، چند راه ساده برای فهمیدن آن وجود دارد

Viber-block

۱- از شماره‌ی دیگری به فرد مورد نظر پیام دهید. اگر عبارت “seen” ظاهر شده یعنی شخص مورد نظر پیام را خوانده و همچنین این قابلیت را در وایبر خود غیر فعال نکرده است.

۲-حالا با شماره خود پیام دهید. اگر عبارت “seen” ظاهر نشد شما بلاک شده‌اید!

۳- اگر شما بلاک شده باشید،‌ تغییرات عکس پروفایل شخص مورد نظر را مشاهده نخواهید کرد.

عکس پروفایل او را در یک گوشی دیگر چک کنید. اگر با عکس وایبر گوشی شما تفاوت داشت یعنی بلاک شده اید و تغییرات عکس او را متوجه نخواهید شد.

۴- اگر با او تماس برقرار کنید عبارت “Ringing” ظاهر نشد و فقط “Calling” ظاهر شده یعنی شما بلاک هستید.


عضویت در کانال تلگرام چه‌جوری

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.