how-to-delete-your-gmail-or-google-account

آموزش کامل حذف GMail و یا دیگر سرویس‌های گوگل

سرویس‌های گوگل از بهترین و امن‌ترین سرویس‌ها در سراسر اینترنت هستند و یکی از محبوب‌ترین سرویس‌های ارائه شده توسط Google، سرویس ایمیل آن (که جیمیل نامیده میشود) است. یکی از مهم‌ترین نکات در رابطه با با سرویس‌ها گوگل، علاوه بر کیفیت و امنیت، رایگان بودن آن‌هاست به طوری که اکثر سرویس‌های گوگل از جمله Gmail به رایگان در دسترس کاربران قرار دارند. ولی به هر دلیل، ممکن است تمایل داشته باشید از این سرویس‌های رایگان و با‌کیفیت دل بکنید و بخواهید اکانت گوگل خود را به طور کامل حذف و پاک کنید. مثلا ممکن است یک اکانت قدیمی داشته باشید که مدت طولانی‌ای است که دیگر از آن استفاده نمیکنید، یا هر دلیل دیگری.

امروز قصد داریم به صورت مرحله به مرحله و تصویری روش پاک کردن اکانت گوگل و جیمیل را به صورت کامل شرح دهیم. همراه چه جوری باشید.

چه جوری اکانت گوگل و Gmail را پاک کنیم

  1. برای شروع وارد صفحه‌ی Google’s official preferences page شوید (روی نام آن کلیک کنید تا وارد این صفحه شوید.)
  2. در این صفحه گزینه‌های زیادی را مشاهده خواهید کرد. شما لازم است روی گزینه Sign in که در زیر قسمت Delete your account or services قرار دارد کلیک کنید.
  3. اکنون با وارد کردن مشخصات (نام کاربری (Username) و رمز‌عبور(Paasword)) اکانت گوگل خود، وارد شوید.
  4. اکنون دو گزینه روی صفحه برای شما نمایش داده میشود. یکی Delete Products و دیگری Delete Google account and data.how-to-delete-your-gmail-or-google-account-1
    اگر گزینه Delete Products را انتخاب کنید، میتوانید یک یا چند سرویس گوگلِ خود را به صورت جداگانه پاک کنید، بدونِ اینکه لازم باشد اکانت خود را کامل پاک کنید. مثلا میتوانید اکانت Gmail خود را پاک کنید، ولی بقیه‌ی سرویس‌هایی که در گوگل با این اکانت دارید باقی بماند. مثلا سرویس شما در Google Drive یا صفحه‌ی شما در Youtube.
    ولی توجه کنید که در صورتی که گزینه Delete Google account and data را اننخاب کنید، تمام سرویس‌هایی که در این اکانت دارید مثل جیمیل، اکانت یوتیوب، Google Drive، بکاپ‌هایی که احیانا با گوشی هوشمند خود با این اکانت گرفته‌اید، دفترچه تلفنی که احیانا در این سرویس ذخیره کرده‌اید و … همه و همه پاک خواهند شد.

روش اول: فقط پاک و حذف کردن سرویس ایمیل (Gmail) بدون پاک کردن بقیه‌ی سرویس‌های یک اکانت

  1. گزینه Delete Products را انتخاب کنید تا لیست سرویس‌های شما در این اکانت گوگل نمایش داده شود. حالا روی تصویر سطل آشغال که در مقابل Gmail قرار دارد کلیک کنید.how-to-delete-your-gmail-or-google-account-2
  2. حالا پنجره‌ای باز میشود که از شما میخواهد برای استفاده از بقیه‌ی سرویس‌های گوگل در آینده، نیاز به یک آدرس ایمیل دارید. با توجه به اینکه اکنون دارید این آدرس ایمیل را پاک میکنید، لازم است یک آدرس ایمیلِ دیگر از خود را در این کادر وارد کنید و گزینه SEND VERIFICATION EMAIL را انتخاب کنید تا کد تایید به این ایمیل ارسال شود.how-to-delete-your-gmail-or-google-account-3
  3. حالا لازم است وارد اکانت ایمیلی که در مرحله بالا آن را وارد کردید شوید و وارد ایمیل تایید هویت که از طرف گوگل برای شما ارسال شده را باز کنید. این ایمیل چیزی شبیه به تصویر زیر خواهد بود.how-to-delete-your-gmail-or-google-account-4
  4. همانطور که میبینید، یک لینک درون این ایمیل وجود دارد که باید روی آن کلیک کنید.
  5. اکنون وارد صفحه‌ای خواهید شد که آخرین هشدار را به شما اعلام میکند و خاطر نشان میسازد که با پاک کردن جیمیلتان، در آینده هم نمیتوانید دوباره جیمیلی با همین نام بسیازید و تمام اطلاعات و ایمیل‌های دریافتی و ارسالی شما با این اکانت حذف خواهند شد. اگر هنوز به ادامه‌ی کار مصمم هستید، گزینه‌ی مقابل نوشته را تیک بزنید و گزینه Delete Gmail را انتخاب کنید.how-to-delete-your-gmail-or-google-account-5
  6. حالا این اکانت جیمیل شما پاک شده است ولی به هر حال، با استفاده از آدرس ایمیلِ جدیدی که به گوگل معرفی کردید، هنوز میتوانید به سرویس‌های دیگری که در این اکانت ساخته‌اید (مثل سرویس Youtube، Google Drive و…) دسترسی پیدا کنید.how-to-delete-your-gmail-or-google-account-6

روش دوم: پاک کردن کامل اکانت گوگل به همراه تمام سرویس‌هایی که روی آن داریم

اگر تصمیم دارید یک اکانت گوگل را به همراه تمام سرویس‌های فعال و غیر‌فعالی که روی آن دارید، به همراه تمام اطلاعات همگام‌سازی شده تلفن همراه و خلاصه هر چیزی که در آن است! را پاک کنید، مراحل زیر را طی کنید.

  1. گزینه Delete Google account and data را انتخاب کنید.
  2. پنجره‌ای باز میشود که دو مورد و هشدار در آن نوشته شده است و برای آخرین بار به شما هشدار میدهد که با پاک کردن این اکانت، تمام اطلاعات و سرویس‌های شما (مثل یوتیوب، گوگل درایو و…) در این اکانت حذف میشوند. لازم است تیکِ کنار این دو گزینه را بزنید.how-to-delete-your-gmail-or-google-account-7
  3. گزینه Delete Account را انتخاب کنید تا اکانت گوگل شما حذف شود.

عضویت در کانال تلگرام چه‌جوری

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.