instagram-live-streaming-and-disappearing-photos-and-videos

چه جوری در Instagram پیام مخفی و نابود‌شونده ارسال کنیم

امروز و با ارائه‌ی آپدیت جدید اینستاگرام، قابلیت جدیدی معرفی شد که احتمالا به دل خیلی از کاربران اینستاگرام (مخصوصا ما ایرانی‌ها!) خواهد نشست. قابلیت ارسال پیام‌هایی که پس از دیده شدن توسط شخص گیرنده،‌ از inbox شخص مورد نظر پاک میشوند و دیگر نمایش داده نمیشوند.

امروز قصد داریم به صورت مرحله به مرحله شرح دهیم که چگونه میتوانید از این قابلیت استفاده کنید و در اینستاگرام پیام‌های مخفی که خود به خود و پس از خوانده شدن نابود میشوند، ارسال کنید. همراه چه جوری باشید.

نکته ۱: هرگز چنین خیالی نکنید که این روش بسیار امن است و گیرنده، در آینده به هیچ عنوان به این عکس یا پُست دسترسی نخواهد داشت! مثلا گیرنده ممکن است هنگام مشاهده‌ی عکس مورد نظر، یک اسکرین‌شاتِ ساده از صفحه‌ی گوشی خود بگیرد و این عکس را برای همیشه ذخیره کند. پس در استفاده از این قابلیت به این نکته دقت کنید.

نکته ۲: این قابلیت در نسخه جدید اینستاگرام ارائه شده است ولی متاسفانه ممکن است حتی اگر اینستاگرام خود را به روز کنید، این قابلیت را در آن پیدا نکنید. این اتفاق بیشتر ممکن است برای کاربران اندروید رخ دهد زیرا در اکثر مواقع، اینستاگرام قابلیت‌های جدید خود را برای دارندگان آیفون ارائه میکند و پس از مدتی آن را در دسترس کاربران اندروید هم قرار میدهد. پس اگر چنین اتفاقی برای شما هم رخ داد، مدتی صبر کنید تا نسخه‌ی جدید برای گوشی شما هم منتشر شود.

چه جوری در Instagram پیام مخفی و نابود‌شونده ارسال کنیم

  1. در اپلیکیشن اینستاگرام، انگشتتان را روی صفحه قرار دهید و آن را به سمت راست بکشید.
  2. گزینه شبیه به دایره در پایین این صفحه را انتخاب کنید و یک عکس یا ویدیو بگیرید، سپس در صورت لزوم، آن را به صورت معمول و مثل همیشه ویرایش کنید و روی آن افکت قرار دهید.
  3. گزینه شبیه به فلش در پایین صفحه سمت راست را انتخاب کنید. اکنون میتوانید فرد، افراد یا گروه مورد نظر برای ارسال این پست را انتخاب کنید.
    – با انتخاب چند نفر به عنوان مخاطب، پست یا تصویر شما به صورت جداگانه به این افراد ارسال میشود.
    – وقتی این پیام را به یک گروه میفرسید، یک گروه ایجاد میشود که هر کس که در گروه قرار دارد میتواند این پیام را ببیند و به آن پاسخ دهد. برای ساختن گروه در این قسمت، گزینه New Group را از بالا و سمت راست صفحه انتخاب کنید، سپس افرادی که تمایل دارید در این گروه عضو شوند را انتخاب کنید و سپس گزینه Create را انتخاب کنید.instagram-disappearing-photos-and-videos-1
  4. در نهایت گزینه Send را از پایین صفحه انتخاب کنید.
  • توجه کنید که با این روش، فقط میتوانید به افرادی پیام دهید که جزو فالور‌های شما باشد.
  • اگر فرد یا افردی که این پیام نابودشونده را برای آن‌ها ارسال میکنید از صفحه اسکرین‌شات بگیرند و این عکس را ذخیره کنند، اینستاگرام این موضوع به شما اطلاع خواهد داد!

عضویت در کانال تلگرام چه‌جوری

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.