موبایل، کامپیوتر و الکترونیک

آموزش مخفی کردن عکس‌ها در آیفون و آیپد بدون نصب هیچ برنامه‌ای

تقریبا همه‌ی آدم‌ها عکس‌ها، فیلم‌ها و یا فایل‌هایی خصوصی‌ای دارند که تمایل ندارند توسط دیگران دیده شوند. مثلا فرض کنید در یک سفر، از میان عکس‌هایی که انداخته‌اید، یک یا چند عکس خیلی زشت از آب درآمده‌اند و شما در این عکس‌ها اصلا خوب نیفتاده‌اید! حالا میخواهید عکس‌های این سفر را به کسی نشان دهید و تمایل ندارید که آن چند عکس، در میان عکس‌ها باشند. به سادگی میتوانید این کار را انجام دهید. با انجام این کار، عکس مورد نظر شما از آن قسمت Moments، Year یا Collection حذف میشود ولی در عوض، در جای دیگری (در قسمت آلبوم‌ها) میتوانید دوباره این عکس‌ها را ببینید. یعنی این عکس‌ها به کل از گوشی شما حذف نمیشوند، فقط در بعضی از قسمت‌ها گوشی شما نمایش داده نخواهند شد.

پس از انجام این کار، میتوانید عکس‌های مربوطه به آن سفر را باز کنید وعکس‌های آن را یکی یکی به دوستتان نشان دهید، بدون اینکه نگران باشید آن عکس‌های بد در میان عکس‌ها باشند! این قابلیت از نسخه‌ی iOS 8 به بعد در آیفون، آیپد، آیپاد تاچ وجود دارد و بدون نصب هیچ برنامه‌ی اضافه‌ای میتوانید از آن استفاده کنید.

آموزش مخفی کردن عکس‌ها در آیفون و آیپد بدون نصب هیچ برنامه‌ای

  1. ابتدا اپلیکیشن Photos را روی آیفون یا آیپد خود باز کنید.
  2. به عکس مورد نظرمراجعه کنید و آن را باز کنید.
  3. حالا گزینه Share را از گوشه پایین سمت چپ صفحه انتخاب کنید و سپس گزینه Hide را انتخاب کنید.
  4. پیغامی برای تایید نمایش داده میشود، گزینه Hide Photo را انتخاب کنید و آن را تایید کنید.

از حالا به بعد، عکس شما از قسمت Year، Moments یا Collection مربوطه حذف میشود. ولی هنوز هم دسترسی به این عکس امکان‌پذیر است. برای دسترسی به این عکس یا عکس‌ها، وارد اپلیکیشن Photos شوید، سپس گزینه Albums را انتخاب کنید. اکنون در میان آلبوم‌ها، آلبومی با نام Hidden مشاهده خواهید کرد. آن را باز کنید. اکنون لیست عکس‌های مخفی شده را در این فولدر مشاهده خواهید کرد.

خارج کردن عکس‌ها از حالت مخفی در آیفون (Unhiding)

  1. وارد اپلیکیشن Photos روی آیفون یا آیپد خود شوید.
  2. حالا وارد قسمت Albums شوید.
  3. به دنبال گزینه Hidden بگردید و این فولدر را انتخاب کنید تا باز شود.
  4. عکس مورد نظر را که تمایل دارید از حالت مخفی خارج کنید را انتخاب کنید.
  5. گزینه Share را از گوشه پایین سمت چپ صفحه انتخاب کنید.
  6. گزینه Unhide را انتخاب کنید.
  7. اگر تمام عکس‌های مخفی شده را دوباره قابل مشاهده کنید، مشاهده میکنید که فولدر Hidden به صورت خودکار حذف میشود و دیگر قابل مشاهده نخواهد بود.

منبع: digitaltrends.com

  عضویت در کانال تلگرام چه‌جوری

نظری دهید